E l i s t i c

Met een holistische aanpak van klacht naar kracht!

Geen quick-fix, maar op zoek naar de daadwerkelijke oorzaak van je klachten. Wat jouw klachten ook zijn, ik zal je helpen om er weer grip op te krijgen! Want waarom zou je met mentale en/of fysieke pijn rond blijven lopen als het ook zonder kan?

Heb jij last van chronische-, langdurige of steeds terug keren pijnklachten?

Hebben voorgaande therapieën je niet of maar tijdelijk geholpen? Wil je voorgoed afscheid gaan nemen van je klachten en ben je er klaar voor om nu de daadwerkelijke oorzaak aan te gaan pakken, ipv continu de pijn beschrijden?

Massage Therapie

Massagetherapie is een behandelvorm waarbij zowel lichamelijke als psychische klachten worden aangepakt.

Onverwerkte emoties, belemmerende gedachte, een grote mate van stress: het zijn allemaal triggers voor lichamelijke ongemakken. Bij massagetherapie ligt de focus niet alleen op het aanpakken van gezondheidsklachten, maar ook op het achterhalen van de oorzaken. Is er bijvoorbeeld sprake van een belastende levensstijl of frustraties op het werk? Door in gesprek te gaan worden mogelijke oorzaken in kaart gebracht en komen we samen tot een oplossing. Het luisteren naar de signalen van het lichaam staan hierbij centraal.

Door massagetherapie ontspant het lichaam, verdwijnen blokkades en wordt het zelfhelende vermogen aangesproken. Hierdoor komen lichaam en geest weer in balans.

Ervaar je klachten als

– Lichamelijke en/of mentale ongemakken
– Diverse blessures
– Hoofdpijn | Migraine
– Uitstralingspijn armen/benen
– Vermoeidheid | Slecht slapen
– PTSS | Depressie | Stress Angst- Paniekstoornissen
– Fybromyalgie | Reuma
– Ongemakken tijdens je zwangerschap (Na de eerste 12 weken)

Geen klachten? Wat goed! Ook voor preventieve behandelingen ben je van harte welkom!

Wist je dat Massagetherapie door de meeste zorgverzekeraars (deels) wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering?

Testimonials

Elise is een ontspannen, spontane vrouw, die overkomt alsof ze veel plezier heeft in haar werk. De behandelingen zijn tot nu toe behoorlijk doeltreffend.

Naast de toelichting over het fysieke pijnpunt, is ze ook in staat om op mentaal vlak een aantal pointers mee te geven.”

Dit is veel meer dan een gewone massage! Het werkt dieper en Elise weet precies alle zwakke punten te vinden en masseert daar heel diep, Daarnaast werkt de massage super ontspannend. Het is niet pijnlijk, ik zou eerder zeggen op bepaalde punten (waar je het nodig hebt) gevoelig. Elise weet duidelijk heel goed wat ze doet en hoe het lichaam werkt en is daardoor in mijn ogen een van de beste masseuses die ik ken.”

 Echt een aanrader, neemt de tijd voor je, denkt met je mee. Al meedere massagetherapieen gehad en wat voel ik me krachtiger dankzij Elise. En het belangrijkste, mijn lichamelijke klachten zijn zoveel minder geworden!”

Mijn naam is Elise de Wit. Met al ruim 10 jaar ervaring in de massage wereld heb ik eind 2021 mijn studie tot Massage Therapeut afgerond. Daarnaast heb ik ook mijn Medische Basis Kennis behaald en ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze).

Tijdens mijn studie heb ik mijn scriptie geschreven over de Kracht van Massagetherapie bij PTSS. Dit omdat ik zelf in 2016/2017 deze diagnose heb gekregen en naast mijn EMDR en therapieën erg geholpen ben door mijn vak. De conclusie vanuit mijn onderzoek kwam voor mij dan ook niet onverwachts. 5/5 cliënten die meededen aan dit onderzoek zijn stuk voor stuk verbeterd. Meer weten? Stuur me even een berichtje en ik zal de uitslagen met je delen.

Omdat ik merkte dat sommige cliënten terug bleven komen met dezelfde, of soort gelijke klachten ben ik verder gaan ontwikkelen. Zo ben ik in contact gekomen met Tim van Orsouw van de Pijn Reset Methode. Na 2 intense trainings maanden heb ik zelf mogen ervaren wat de Pijn Reset Methode kan betekenen en hoe ik dit kan toepassen bij jou! WAUW! De daadwerkelijke oorzaak van pijn kunnen aanpakken zonder pijnlijke behandelingen en zonder naaldjes. Dankzij deze methode heb je alle handsvaten om jouw pijn de baas te zijn!

Sinds Mei 2022 ben ik met mijn praktijk Elistic te vinden binnen het Gezondheidscentrum Lage Leun in ‘s-Hertogenbosch/Engelen.

Adres Praktijk

Gezondheidscentum Lage Leun
Kraanvogellaan 13
5221GA ‘s-Hertogenbosch/Engelen

Openingstijden

Maandag: 08:00 uur – 20:00 uur
Donderdag: 08:00 uur – 20:00 uur
Vrijdag: 08:00 uur – 12:30 uur

Contact

Elise de Wit
📞 06-12658875
💌 info@elistic.nl

Nooit gedacht dat massagetherapie zo’n verandering teweeg zou brengen. Met de nodige terughoudendheid en met enige scepsis ben ik bij Elise gekomen. In slecht enkele sessies heeft Elise mijn opgebouwde muur, welke ervoor zorgde dat ik gevangen zat in mijn eigen lijf en zo overtuigd was van mijn eigen overtuigingen en gedachten dat levensvreugde ver te zoeken was, weten af te breken. Als je aan mij vraagt hoe ze het gedaan heeft zeg ik geen idee, maar door haar positiviteit, enthousiastme, warmte, motivatie en eigen ervaringen weet ze precies wat ze moet doen om jou weer blij, vrij en gelukkig met jezelf te laten zijn. Mijn terughoudenheid en scepsis zijn verdwenen!! Ik ben blij dat ik mij heb opengesteld voor massagetherapie!!

– Nicole –

Tarieven Massagetherapie

Bij iedere eerste behandeling plan ik een gratis intake gesprek in om een goed totaal beeld te krijgen van jouw en je klachten. Zo kan ik het beste advies geven en is er voor iedereen een behandeling op maat.

Als Massagetherapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en worden mijn behandeling door de meeste zorgverzekeraars (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Het heeft geen invloed op je eigen risico en een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Check voorafgaand zelf je polis van je zorgverzekeraar!

Intake gesprek                Gratis
Consult 60 minuten       €80
Consult 90 minuten       €115